- Välkommen till FMJ Skytte i Stockholm

Norra europas bästa träningsanläggning

Norra europas bästa träningsanläggning

FMJ Shooting Range är en träningsanläggning väl anpassad för alla typer av yrkesfolk och myndigheter. Förutom 2 skjutbanor kan vi även erbjuda CQB ytor i flera våningar, trapphus, hiss och anpassning för FX/SIM. Vi har en kamphall med mattor, utrustning för Batong, OC och närkamp samt en gymdel med all utrustning för pulshöjande aktiviteter.
Anläggningen har även flertalet konferensrum och lektionssalar, lounge/café, butik, vapenhandlare och showroom.

Vill du testa skytte eller göra ett speciellt företagsevent?

Vill du testa skytte eller göra ett speciellt företagsevent? Vill Ni boka in ett företagsevent för en riktigt kul kickoff eller som team -building! Skytte kan utföras av alla och ger rikligt med adrenalin!

Önskar Ni bara Prova-På har vi paket i fler olika storlekar och prisklasser, allt för den ovane till den mer erfarna skytten.

Sportskytte Privatpersoner / Boka

FMJ tränar och utbildar yrkesfolk

Våra mycket erfarna instruktörer jobbar regelbundet med utbildning och fortbildning. Vi skräddarsyr alltid efter kundens behov och önskemål och jobbar systematisk tillsammans med skytten för att höja nivån samt säkerställa att personen är väl förberedd inför kompetensprovet eller kommande arbetsuppgifter. Ni kan boka privatlektioner eller i grupp om ni vill att instruktören skall jobba med flera skyttar eller moment för skyttarna inför olika scenarion och verkanseld.

Myndigheter & Säkerhetsföretag Utbildningar

Aktuellt

 • 2023-04-28 10:25

  JESPER LINDBLOMS MINNE 28/5 2023 kl. 9-15

  Söndag 28/5 2023 kl. 9.00-15.00
  Har vi på FMJ Shooting Range & Training Center I samarbete med Jesper Lindbloms minne
  äran att bjuda in dig, dina vänner och kollegor till en fysisk utmaning i äkta JLM anda!

  Här har du möjlighet att utmana dig själv och/eller kollegan, till förmån för stiftelsen Jespers minne.

  100% av intäkterna går oavkortat till Jesper minne

  I anslutning till detta event har vi även en mindre rekryterings och företags mässa för både civila och yrkesfolk!

  Varmt välkomna!

  Anmälan till PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmluZm9AZm1qc2t5dHRlLnNlIiB0YXJnZXQ9X2JsYW5rPmluZm9AZm1qc2t5dHRlLnNlPC9hPg== senast 22/5 2023, avgiften är 400:-/person och 100% av alla intäkter går oavkortat till Jesper minne  info
 • 2023-01-12 11:16

  SKJUTPROGRAM 2023

  Nu finns hela vårt skjutprogram för privatpersoner här på hemsidan.

  Då vi inte har någon Drop-in måste man boka i förväg.
  Gå in under BOKA för Privatpersoner och klicka Er vidare, alla lediga dagar
  och tider finns upplagda i kalendern.

  För dagliga uppdateringar om specialevent eller nyheter,
  följ oss på Instagram Event, Instagram FMJ, Facebook och LinkedIn

  Har Ni några frågor maila oss på PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmluZm9AZm1qc2t5dHRlLnNlIiB0YXJnZXQ9X2JsYW5rPmluZm9AZm1qc2t5dHRlLnNlPC9hPg==

  Välkomna!

  info
 • 2022-12-01 14:53

  Årets nyhet, Glock special - För dig som har skjutit hos oss tidigare!

  Nu finns möjligheten för dig som önskar att utveckla din skyttekunskaper lite extra
  vid detta tillfälle får du skjuta Glock samt få en grundlig genomgång av
  vapnet och hur man skjuter av en välmeriterad instruktör.

  Du väljer själv om du vill skjuta 30, 50 eller 100 skott.

  995:-  för 30 skott/person
  1695:-för 50 skott/person
  2995:-för 100skott/person

  info
 • 2022-11-17 09:16

  MSB - Myndigheten för samhällsskydd och beredskap

  VI ÄR ALLA EN DEL AV DET CIVILA FÖRSVARET
  msb.se/forsvarsvilja

  info
 • 2022-11-16 07:52

  Skyddshundträning för tjänstehundar 28-29/1- 2023!

  Välkommen till en helt unik helg på FMJ Shooting range, 28-29 Januari 2023 mellan 10.00 - 17.00 båda dagarna, En helg enbart för tjänstehundträning där vi inriktar oss på verklighetsbaserat skydd som kan användas i tjänst.

  Vi kommer ha möjlighet att köra hundarna i mörker, rökmaskin, trånga utrymmen, strobeljus och mycket mycket mer.
  Tanken är att utveckla och bygga hundens självförtroende under helgen ihop med vår figurant Vio. Vio är själv polis och har arbetat 16 år på heltid med att utbilda polishundförare och polishundar.
  Efter sina 16 år på polisen har han även arbetat 5 år i Tyskland på heltid som figurant. Både för privatpersoner, väktare och polis.

  Kursen hålls inomhus så vi är helt oberoende av väder och vind.

  På Söndagen kommer dom som vill även få skjuta på skjutbanan med instruktör och ha möjlighet att ha hunden med sig (För att träna lydnad under skyttet)

  I kursen ingår lunch och fika. Och det finns möjlighet att ta med egen bur för att låta hunden ligga varmt mellan passen. Så inga hundar behöver förvaras i kalla bilar.

  Polis och väktare har förtur på platserna i mån av plats tar vi även in tävlingsförare som vill bygga hundens självförtroende och drive.

  En helt unik helg med helt unika träningsmöjligheter! Vi tar endast 10 hundförare för att alla ska få ut så mycket träningstid som möjligt.

  Anmälan görs till info@fmjskytte.se

  info
 • 2022-10-05 00:00

  Cyberkriminalitet - Föreläsning med Jan Olsson

  Vi är väldigt stolta över att få bjuda in er till en föreläsning i världsklass av vår vän Jan Olsson. Måndagen den 7/11 kl 19:00 i våra lokaler i Solna. Jan är nyligen utsedd till årets säkerhetsperson!

  info
 • 2022-09-19 09:39

  Krisberedskapsveckan

  Krisberedskapsveckan är en årlig informationskampanj som ska öka människors motståndskraft inför samhällskriser och ytterst krig. Den genomförs alltid vecka 39 och i år 26 september till 2 oktober.

  Hög tid för beredskap
  MSB ser ett markant ökat intresse och engagemang för hur man som privatperson kan förbereda sig inför samhällskriser. Inte minst är intresset stort för frågor om hemberedskap. Det har vi sett i våra undersökningar under pandemin och i samband med Rysslands invasion av Ukraina. Antalet beställningar och nedladdningar av broschyren "Om krisen eller kriget kommer" ökade kraftigt under våren 2022.

  Ett försämrat säkerhetspolitiskt läge med energikris och skenande matpriser liksom klimatförändringar och de konsekvenser som det innebär för människors vardag, gör det allt viktigare att vi tillsammans bemöter människors engagemang.
  Här är ett deltagande i Krisberedskapsveckan en viktig del för att visa att vi tar vårt ansvar och att vi behöver hjälpas åt. Nu finns anmälningsenkäten öppen!

  Läs mer här MSB

  info
 • 2022-06-06 20:53

  BALTOPS 2022

  Baltops är en årligen återkommande marinövning. Årets upplaga genomförs den 5-16 juni i mellersta och södra Östersjön samt på strandnära landövningsområden i Tyskland, Sverige, Polen och de baltiska staterna.

  info
 • 2022-04-08 09:03

  Inbjudning Stiftelsen Jesper Lindbloms Minne

  Onsdagen 25/5 -2022 kl.09.00-15.30 Har vi på FMJ Training Center I samarbete med Jesper Lindbloms minne äran att bjuda in dig och dina kollegor till en fysisk utmaning hos oss på FMJ Shooting Range, Fabriksvägen 8, Solna.

  info

I hjärtat av Sverige

Vi kan erbjuda en helt unik träningsanläggning för all typ av skytte och träning - fördelarna vi har är läget, 5 min från Stockholm City, 20min från Arlanda, samt att alla 4000kvm fördelat på 3 plan finns under samma tak med 2 skjutbanor upp till 50m, Batong, OC, Närkamp, Simulator, CQB, Lektionssalar, Konferensrum, Showroom och flera vapenhandlare innebär att oavsett om du är erfaren Yrkesutövare, tävlingsskytt eller helt ny till skyttesporten så erbjuder vi en komplett och miljövänlig skytteanläggning som även är handikappanpassad för att så många som möjligt ska ha möjlighet att använda vår anläggning.

Våra anläggningar

Våra samarbetspartners