Säkerhetsföretag

Letar du som yrkesutövare eller företag fortbildning och kompetensförhöjande träning kan FMJ erbjuda en bred variation på utbildning.

Vår träningsanläggning är väl anpassad för all typ av yrkesfolk och myndigheter. Vi har flertalet skjutbanor med skjutavstånd från 0-50m, skjutriktning i 360 grader, vridmål, fallmål,
flyttbara kulfång, rubber dummies, flyttbara väggar och smarta måltavlor med träffindikator. Vi kan även erbjuda CQB (close-quarters battle) ytor i flera våningar, flera trapphus, hiss, anpassad även för FX/SIM. Kamphall med mattor och utrustning för Batong, OC och närkamp (Mitsar, BlueMan Suite). Det finns även gymdel med all utrustning för pulshöjande aktiviteter. Anläggningen har även flertalet konferens rum och lektionssalar, lounge/café, vapenhandlare och ett showroom.

Vi har idag ramavtal med flera myndigheter och säkerhetsföretag, vill ni veta mer eller se anläggningen – tveka inte att kontakta oss för en privat visning. Mycket goda referenser kan ges från myndigheter och säkerhetsföretag. Utbildning : Våra mycket erfarna instruktörer jobbar regelbundet med utbildning och fortbildning inför kompetensskyttet och HAS utbildningar för både myndighetspersonal och säkerhetspersonal. Vi skräddarsyr alltid efter kundens behov och önskemål och jobbar systematisk tillsammans med skytten för att höja nivån samt säkerställa att personen är väl förberedd inför kompetensprovet eller kommande arbetsuppgifter. Ni kan boka privatlektioner eller i grupp om ni vill att instruktören skall jobba med flera skyttar eller moment för skyttarna inför olika scenarion och verkanseld.