Nytt event schema för 2024

Nytt event schema för 2024

Nu ligger 2024 års hela schema upplagt i vår bokningskalender, många tider börjar redan boka på så var ute i god tid!

Upplevelsen inleds med en gedigen säkerhetsgenomgång som givetvis är central genom hela utförandet. Innan skyttet börjar visar instruktörerna allt man behöver veta för en optimal skjutteknik, varje deltagare får även löpande personlig feedback för att kunna förbättra sina resultat. Något som brukar visa sig på skjuttavlan man får med sig hem efter upplevelsen.

Det här är för den som vill ha en riktig pangupplevelse!

Åldersgränsen är 18 år för krutvapen, någon övre åldersgräns finns inte. Ingen tidigare erfarenhet krävs, däremot får man inte vara påverkad av alkohol eller droger ej heller tidigare lagförd. Alla skjuter på egen risk, men vi rekommenderar inte gravida att skjuta på grund av det höga ljudet. Alla deltagare och åskådare måste visa upp en giltig fysisk svensk ID handling, vi accepterar ingen typ av digital identifiering. Du kommer också få skriva under en ansvarsförsäkran innan Ni går in i skjuthallen.

Funktionshinder är inget hinder hos oss på FMJ Shooting Range, vi är mycket måna om att alla ska känna sig välkomna och att alla ska kunna skjuta hos oss, därför anpassade vi lokalen i samband med att vi byggde den!

Gratis parkering finns precis utanför, samt flertalet parkeringsplatser i området.

VÄLKOMNA!

BOKA skyttepaket för Privatpersoner BOKA HÄR!