- Välkommen till FMJ Skytte i Stockholm

Om oss

Om FMJ Skytte

Vi kan erbjuda en helt unik träningsanläggning för all typ av skytte och träning – Fördelar, som att vi ligger endast 5 min från centrala Stockholm i Solna utmed E4 och har alla delar under samma tak med totalt 4000 kvm träningsyta för Skytte, Batong, OC, Närkamp, Simulator, CQB, Lektionsalar, Konferensrum, Showroom och flera vapenhandlare innebär att oavsett om du är erfaren tävlingsskytt, Yrkesutövare, jägare eller helt ny till skyttesporten så erbjuder vi en komplett och miljövänlig skytteanläggning som även är handikappanpassad för att så många som möjligt ska ha möjlighet att använda vår anläggning.
FMJ Shooting Range drivs och ägs utav Elitskyttar och Yrkesfolk som vill öka möjligheterna för fler personer att bekanta sig med skyttesporten och höja kompetensen inom samtliga delar i yrkesdelen. Vår målsättning är att rekrytera nya skyttar samt bedriva en framgångsrik ungdomsverksamhet.
Skjutbanan består av två skjutbanor med skjutavstånd på upp till 50 meter och är godkänd för all typ av skytte samt alla vapentyper från kaliber .22 till kaliber .50
Ni kan skjuta på avstånd från 2m upp till 50 meter och i 360 grader med våra flyttbara kulfång, skjutbanorna kan användas helt oberoende av varandra.
Kulfånget är miljöklassat och helt utan blydamm då kulan går in i gummigranulat som snabbt och miljövänligt tar hand om kulan.

Kontakt:
070-750 72 45
PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmluZm9AZm1qc2t5dHRlLnNlIiB0YXJnZXQ9X2JsYW5rPmluZm9AZm1qc2t5dHRlLnNlPC9hPg==