- Välkommen till FMJ Skytte i Stockholm

Boka ditt event här

Prova på skytte! Boka event hos oss för privatpersoner, grupper och företag

Skytte är en unik och spännande upplevelse som passar alla, det behövs faktiskt inga förkunskaper för att kunna skjuta hos oss. Skyttet kombinerar spänning, fokus, precision och puls. Upplevelsen sker under ledning av landslagsmeriterade instruktörer vilket är mycket värdefullt och brukar resultera i förbättrade träffbilder under skyttets gång.

Upplevelsen inleds med en gedigen säkerhetsgenomgång som givetvis är central genom hela utförandet. Innan skyttet börjar visar instruktörerna allt man behöver veta för en optimal skjutteknik, varje deltagare får även löpande personlig feedback för att kunna förbättra sina resultat. Något som brukar visa sig på skjuttavlan man får med sig hem efter upplevelsen.

Det här är för den som vill ha en riktig pangupplevelse!

BOKA HÄR

Åldersgränsen är 18 år för krutvapen, någon övre åldersgräns finns inte. Ingen tidigare erfarenhet krävs, däremot får man inte vara påverkad av alkohol eller droger ej heller vara tidigare lagförd. Alla skjuter på egen risk, men vi rekommenderar inte gravida att skjuta på grund av det höga ljudet. Både deltagare och åskådare måste visa upp en giltig fysisk svensk ID handling, vi accepterar ingen typ av digital identifiering. Du kommer också få skriva under en ansvarsförsäkran innan Ni går in i skjuthallen samt att det råder TOTALT film och fotoförbud i hela lokalen.

Funktionshinder är inget hinder hos oss på FMJ Shooting Range, vi är mycket måna om att alla ska känna sig välkomna och att alla ska kunna skjuta hos oss, därför anpassade vi lokalen i samband med att vi byggde den!

Gratis parkering finns precis utanför, samt flertalet parkeringsplatser i området.

Har ni ytterligare frågor tveka inte att maila oss på info@fmjskytte.se