Skyddshundträning för tjänstehundar 28-29/1- 2023!

Välkommen till en helt unik helg på FMJ Shooting range, 28-29 Januari 2023 mellan 10.00 - 17.00 båda dagarna, En helg enbart för tjänstehundträning där vi inriktar oss på verklighetsbaserat skydd som kan användas i tjänst.

Vi kommer ha möjlighet att köra hundarna i mörker, rökmaskin, trånga utrymmen, strobeljus och mycket mycket mer.
Tanken är att utveckla och bygga hundens självförtroende under helgen ihop med vår figurant Vio. Vio är själv polis och har arbetat 16 år på heltid med att utbilda polishundförare och polishundar.
Efter sina 16 år på polisen har han även arbetat 5 år i Tyskland på heltid som figurant. Både för privatpersoner, väktare och polis.

Kursen hålls inomhus så vi är helt oberoende av väder och vind.

På Söndagen kommer dom som vill även få skjuta på skjutbanan med instruktör och ha möjlighet att ha hunden med sig (För att träna lydnad under skyttet)

I kursen ingår lunch och fika. Och det finns möjlighet att ta med egen bur för att låta hunden ligga varmt mellan passen. Så inga hundar behöver förvaras i kalla bilar.

Polis och väktare har förtur på platserna i mån av plats tar vi även in tävlingsförare som vill bygga hundens självförtroende och drive.

En helt unik helg med helt unika träningsmöjligheter! Vi tar endast 10 hundförare för att alla ska få ut så mycket träningstid som möjligt.

Anmälan görs till info@fmjskytte.se